המנה הירוקה של ירושלים

$(function(){setImageBanner('f103ca05-e276-4015-9edc-4ba90d75a374','/dyncontent/2024/5/16/de611772-3273-4edb-b531-92ba1ef62b5e.jpg',17903,'מכללה למנהל אייטם כתבה ירושלים',525,78,false,42911,'Image','');})

לרגל יום כדור הארץ והכנס הבינלאומי ל'עלייה לרגל ירוקה ונגישה'הכינו השפים הבכירים של העיר את המנה הירוקה שלהם: איציק ברק מזרחי, אסף גרניט, טלי פרידמן, ליאור חפצדי, מוטי בוחבוט, משה בסון, עזרא קדם ושלום קדוש יציגו היום את המנות הירוקות

במסגרת כנס ירושלים הבינלאומי הראשון 'עלייה לרגל ירוקה ונגישה', שמתקיים השבוע בירושלים, פנו המארגנים לשפים הבכירים של ירושלים, בבקשה להרכיב ולהכין את 'המנה הירוקה' שתוצג בכנס.

שמונת השפים הבכירים של ירושלים שלוקחים חלק בפרויקט, יציגו  את 'המנה הירוקה' היום, בשעה 18:00  במסגרת אירוע הפתוח לציבור הרחב בבניין ימק"א.

השף איציק ברק מזרחי, ממלון 'מצודת דוד', יגיש רביולי תרד במילוי ירקות אורגניים, קרם אספרגוס ומוסר ים צלוי.

אסף גרניט, שף מסעדת 'מחניודה', יגיש ריזוטו פול ירוק.

טלי פרידמן, שף מסעדת 'אטלייה' בשוק מחנה יהודה, יגיש לברק עם קרסט ירוק על תבשיל ארטישוקים, פול ירוק, אפונת גינה ושקדים ירוקים.

ליאור חפצדי, שף מסעדת 'לארא' יגיש את זר העשבים של לארא.

מוטי בוחבוט, שף ראשי מלון 'ענבל'. יגיש המבורגר תפוחי עץ במילוי פיטריות פורטובלו תרד ובצל בציפוי בשקדים.

משה בסון, שף מסעדת 'אקליפטוס', יגיש עלי מוריה ממולאים, על מצע ריזוטו חיטה ירוקה מעושנת.

עזרא קדם, שף מסעדת 'ארקדיה' יגיש  קרפצ'יו חציל, ושלום קדוש, השף הראשי של מלונות 'פתאל', יגיש טרטר טונה אדומה במעטפת אבוקדו בגספצ'ו של עגבניות ערבה.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה