מהמטבח של דידי
16.08.12 / 15:09
מתכון אחד בשבוע מתוך "החיים הטובים" ברדיו ירושלים
אסקלופ עגל קייצי
160 גרם סינטה
קמח
ביצה וחלב
פירורי לחם
חמאה
רוקט
עגבניות קונקסה
פרמזן פרוס
קרם תפו"א
אופן הכנה:
טורפים את הביצה והחלב
מצפים את הבשר בקמח, ביצה ופירורי לחם
מחממים את החמאה על מחבת שמים את הבשר בפנים ומבשלים עד שהוא מוכן
מוציאים עם נייר סופג ומניחים על הצלחת
מעליו שמים רוקט ועליו עגבניות קונקסה
בחלק התחתון של הצלחת מורחים קרם תפו"א
ומוציאים עם לימון הפתעה