מתכון אחד בשבוע מתוך "החיים הטובים" ברדיו ירושלים

אסקלופ עגל קייצי

160 גרם סינטה

קמח

ביצה וחלב

פירורי לחם

חמאה

רוקט

עגבניות קונקסה

פרמזן פרוס

קרם תפו"א

 

אופן הכנה:

טורפים את הביצה והחלב

מצפים את הבשר בקמח, ביצה ופירורי לחם

מחממים את החמאה על מחבת שמים את הבשר בפנים ומבשלים עד שהוא מוכן

מוציאים עם נייר סופג ומניחים על הצלחת

מעליו שמים רוקט ועליו עגבניות קונקסה

בחלק התחתון של הצלחת מורחים קרם תפו"א

ומוציאים עם לימון הפתעה


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה