מתכון עוגת דבש וקרמבל תפוחים

$(function(){setImageBanner('2ea8e2a0-7975-4910-b315-c961384ca2c1','/dyncontent/2024/5/16/de611772-3273-4edb-b531-92ba1ef62b5e.jpg',17903,'מכללה למנהל אייטם כתבה ירושלים',525,78,false,42970,'Image','');})

לקראת חג ראש השנה רשת בתי הקפה ביגה, המונה כ- 40 סניפים ברחבי הארץ, משיקה, מגוון טעמים של עוגות דבש כמו: עוגה ללא גלוטן, עקיצת הדבורה ועוגת דבש קלאסית, וחולקת מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים, העוגה העשירה, רכה ונימוחה בפה ומשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש

צילום אמיר מנחם

מרכיבים:

 

60 גר' סוכר לבן

60 גר' סוכר חום

150 גר שמן סויה

150 גר' דבש

2 ביצים

1 וחצי כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

קורט ציפורן

1/2 כוס תה

גרידת תפוז מחצי תפוז

4 תפוחים מקולפים( גרנד) חתוכים לקוביות

 

אופן הכנה:

יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק, ולשפוך לתוך תבנית עגולה , להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 ל 35 דקות.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה