למרות המצב הביטחוני הקשה השורר בעיר לאחרונה, אנשי העסקים והמסעדנים בני חוג'ה ומושיק כהן פתחו מסעדה חדשה בירושלים: "רובע 5" , ברחוב הלל 35,  במקום שבו שכנה עד לא מזמן מסעדת ספגטים של אותם בעלים. 
 

על תפריט המסעדה אמון השף אוהד אמזלג, כאשר המנות בתפריט הן ירושלמיות עדתיות בגרסה עדכנית. "המטבח הירושלמי המאופיין לרוב מהעדות ומהשכונות המרכיבות את העיר ירושלים הינו מגוון ורחב ולעיתים רבות אף ניתן למצוא ורסיות רבות לאותה המנה, ענין זה מעצים את החוויה הקולינרית הירושלמית ונותן תוכן וטעם שונה למנות מוכרות, מבין העדות שמהם נלקחה ההשראה לבנית התפריט הוא המטבח : הטוניסאי, הכורדי המרוקאי והערבי, והחיבור בין המנות ואף שילוב בין טעמי העדות במנה אחת, הם אלו שיוצרות את הטעם הייחודי והמעניין במנות". 

בתפריט יוגשו מנות עם נגיעות ירושלמיות לזניה פתוחה של מעורב ירושלמי,שווארמה של פרגית על מלוואח פתוח חומוס ירושלמי עם מוח עגל. בתפריט ניתן גם למצוא עלי גפן ממולאים בפירות ים, סלט אנדיב עם גבינת בלו בוואריה ברוטב ויניגרט שמפניה ועוד. 

אמש (ב') הגיע ראש עירית ירושלים, ניר ברקת, עם חברי לשכתו וצעירי ירושלים למסעדה, לברך את הבעלים על המקום החדש. 

כזכור, בשבוע שעבר חגג ברקת את יום הולדתו עם בני משפחתו גם במסעדת 'רובע 5' שבעיר.