עוגיית ענק במיקרוגל

מצרכים:
1 כף חמאה רכה
קמצוץ מלח
1 כף סוכר לבן
1 כף סוכר חום
1 חלמון
3 כפות קמח 
תמצית וניל
סוכריות שוקולד / שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:
1. בכלי המיועד למיקרוגל מערבבים יחד חמאה ומלח עד לריכוך של החמאה.
2. מוסיפים חלמון וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.
3. מוסיפים את הסוכר החום והלבן וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים מעט תמצית וניל ומערבבים.
5. מוסיפים את הקמח לאט לאט, כל פעם מערבבים עד שהקמח נטמע בתערובת.
6. מוסיפים חלק מהשוקולד ומערבבים כך שבכל העוגייה יהיו חתיכות שוקולד- משטחים את פני העוגייה ומוסיפים מעל עוד שוקולד.
7. מכניסים למיקרוגל- זמן האפייה תלוי באיך שאתם אוהבים את העוגייה שלכם, אם אתם אוהבים אותה קצת רכה וצמיגית דרוש בערך 70 שניות. אם אתם אוהבים אותה קצת יותר קשה וקריספית פשוט תאריכו את האפייה בעוד קצת זמן עד שתגיעו למרקם שאתם אוהבים.
*המתכון מתוך אתר "אייקיד"