רכיבים – מתכון לכ- 50 לבבות:
600 גרם קמח

200 גרם סוכר

400 גרם חמאה

קורט מלח

חצי כפית תמצית וניל

2 ביצים

וגרידת תפוז מתפוז אחד


אופן הכנת הבצק:

יש לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז מחציתו ולערבב למסה אחת. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה. לבסוף יש להוסיף את הקמח לערבב היטב עד למסה אחידה - לקרר כשעה.

יש לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ את צורת לבבות. יש לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ולקרר. לאחר מכן יש להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.

 

רכיבים לציפוי האדום

200 גרם אבקת סוכר

50 גרם חלבון

מעט צבע מאכל אדום

 

אופן הכנת הציפוי

יש לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה. להכניס לתוך שק זילוף ולצפות בעדינות את העוגייה. יש להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי ולהגיש.