אמש: הפרות סדר בסילוואן ובצור באהר
28.09.22 / 08:12
תושבי מזרח ירושלים יידו אבנים ובקבוקים, ירו זיקוקים והציתו פחים. 2 צעירים נעצרו לאחר שהיו מעורבים בהפרות הסדר. כוחות המשטרה הדפו את המתפרעים באמצעים לפיזור הפגנות
במהלך הפרת סדר שהחלה אמש בצור באהר, בלשי תחנת עוז יחד עם צוות יס"מ ירושלים ולוחמי מג"ב עצרו 2 חשודים בני 14, 18, תושבי צור באהר המעורבים בהפרות סדר במקום.
אחד החשודים נתפס 'על חם' כשהוא מחזיק בכוורת זיקוקין ודגל פלסטין, ובחיפוש על גופו נתפסה סכין. כמו כן איתרו ותפסו השוטרים מספר בקבוקי תבערה מוכנים להפעלה.
בנוסף, פעלו כוחות המשטרה ומג״ב של מחוז ירושלים גם בסילואן לפיזור הפרות סדר הכוללות יידוי אבנים וירי זיקוקין לסרוגין לעבר כוחות המשטרה. אין נפגעים או נזק במקום.
"משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי אלימות מכל סוג שהיא, הפרת הסדר הציבורי וכל ניסיון לפגוע בכוחות המשטרה או באזרחים".