ההפגנה בבלפור: 11 מפגינים נעצרו על ידי המשטרה
21.09.20 / 09:26
במהלך ההפגנה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו בבלפור עצרה המשטרה 11 מפגינים בגין הפרת הסדר הציבורי, וחלקם בגין תקיפת שוטרים
בסיומו של ליל מחאה נוסף בבלפור, עצרה המשטרה 11 מפגינים, בהם חשודים בתקיפת שוטרים. בנוסף, נעצר גם חשוד שהגיע במהירות עם רכב לכיוון מחסומי המשטרה ברחוב קינג ג'ורג' בירושלים, והיווה סכנה למפגינים והשוטרים. החשוד הועבר לחקירת משטרה ואינו משתף פעולה עם חוקריו, נסיבות האירוע אינן ידועות.
מהמשטרה נמסר: "המשטרה חילקה את מתחם המחאה לקפסולות באמצעות גידור וסרטי סימון בכדי לאפשר למפגינים לשמור על בריאות הציבור, אך חלקם תלשו את הסרטים והזיזו את הגידור לצד.
סמוך לחצות, המשטרה כרזה למפגינים שנותרו בצומת, שהיא פותחת לתנועה את הצומת והכבישים על מנת להחזיר את השגרה במקום, והמשטרה קוראת להם לפנות הכביש.
על אף בקשות המשטרה, חלק מהמפגינים סירבו לפנות את הצומת, והשוטרים נאלצו לפנותם.
כאמור, במהלך המחאה, עצרה / עיכבה המשטרה 11 מפגינים בגין הפרת הסדר הציבורי וחלקם בגין תקיפת שוטרים".