המאבק המשטרתי בעברייני הרכוש: שני חשודים נעצרו בגניבת רכב



נחישות השוטרים הובילה הלילה למעצרם של שני חשודים בגניבת רכב כשאחד מהם נתפס נוהג ברכב על אף שלא הוציא רשיון נהיגה

צילום: דוברות המשטרה

במהלך פעילות יזומה שערכו אמש שוטרי תחנת שפט יחד עם שוטרי יחידת המעברים של מחוז ירושלים סמוך למעבר קלנדיה שבצפון העיר, זיהו השוטרים רכב שעורר את חשדם.

במחסום יזום שערכו השוטרים, נתפסו ונעצרו על ידי השוטרים 2 החשודים בני 18 ו-16, תושבי מ.פ שועפאט כאשר נהג הרכב, הצעיר מביניהם, נהג ברכב ללא רישיון נהיגה כלל.

מבדיקת הרכב התברר לשוטרים כי הרכב נגנב ממרכז הארץ זמן קצר קודם למעצרם של החשודים. החשודים הועברו לחקירה בתחנת שפט ובכך סיכלו שוטרי מחוז ירושלים מקרה נוסף של גניבת רכב.

במהלך היום (רביעי) יובאו החשודים לדיון בעניינם בפני בימ"ש, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם לטובת המשך פעולות החקירה הנדרשות.

"משטרת ישראל תמשיך לפעול בכל הכלים והאמצעים שברשותה על מנת לסכל את גניבות כלי הרכב, לעצור את עברייני הרכוש ולמצות את הדין עם אלו הפוגעים בציבור וברכושו". 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה