חשד למעשים מגונים והטרדה מינית במעלית: נעצר חשוד שהטריד מינית וביצע מעשים מגונים כלפי שתי צעירות



המשטרה עצרה תושב ירושלים בחשד שהטריד שתי צעירות כבנות 19, בעת שעלו במעלית בבניין במרכז ירושלים שבה שהה החשוד שאותו אינן מכירות, הוא החל לפתע לבצע מעשים מגונים תוך הצעות והתבטאויות מיניות כלפיהן וניסיון לגעת באחת מהן

צילום: פלאש 90

 

בימים האחרונים, התקבלה תלונה בתחנת לב הבירה של מחוז ירושלים ע״י שתי צעירות כבנות 19 אודות חשד לעבירות מין. על פי תלונתן, בעת שעלו במעלית בבניין במרכז ירושלים שבה שהה החשוד שאותו אינן מכירות, הוא החל לפתע לבצע מעשים מגונים תוך הצעות והתבטאויות מיניות כלפיהן וניסיון לגעת באחת מהן.

פעולות מהירות שערכו חוקרי תחנת לב הבירה, תוך תחקור טכנולוגי של זירת המקרה על ידי חוקרי המשטרה, הביאו לאיתורו של החשוד במעשה, תושב שכונת שועפאט בירושלים כבן 30.

החשוד נעצר אמש במקום עבודתו והועבר לחקירה בתחנת המשטרה. במהלך היום, הוא יובא בפני בימ"ש, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. החקירה במשטרה נמשכת.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה