שופינג ברומא
02.08.15 / 09:35
בוטיקים שווים, חנויות הורסות, רחובות מוארים ונשים עם המון שקיות. השופינג ברומא הוא הרבה יותר ממה שחשבתן
ואו איטליה, כמה שאני אוהבת אותך. ולא, לא רק בגלל הפיצות והפסטות הטעימות ועתירות הקלוריות שיש בך, אלא מהסיבה הפשוטה שכאשר מגיעים אלייך מיד מריחים ניחוח של אופנה וקוטור באוויר. אז זה נכון, באיטליה ניתן למצוא אופנה עילית, אבל לרובנו שאוהבות לפשפש ולמצוא שופינג איכותי במחירים נוחים, זה בדיוק המקום האולטימטיבי. טיול ברחבי איטליה ללא שופינג הוא לא אותו הטיול. אז אם אתן מזדמנות לרומא כדאי לכן מאוד לקרוא, לגזור ולשמור.
ויל דה קורסו - אחד הרחובות הפופלארים ביותר בקרב מקומיים ותיירים, אורכו כקילומטר וחצי. ניתן למצוא בו את כל חנויות המותגים המוכרות כמו דיזל, בנטון וכו'.. וכמובן את כל רשתות האופנה הגדולות - זארה, h&m ועוד. אם תמשיכו להסתובב תוכלו למצוא אופנה עילית מהממת וחנות של הרמס מיוחדת ואהובה במיוחד.

טרסטברה - אזור קניות מדהים הממוקם בצידו השני של נהר הטייבר. ויש בו אווירה שאין בשום מקום אחר, סימטאות יפייפיות, חנויות בוטיק ייחודיות ויפייפיות. ואווירה אירופאית מושלמת.
ואם בא לכן לבקר בקניון:
קניון נוסף הוא הרומא איסט שהוא הקניון הגדול ביותר ברומא ובו מעל ל-200 חנויות.
ואל תשכחו כמובן לבקש TAX FREE בקנייה מעל ל- 155 יורו. כך תוכלו להנות מ-13 אחוזי הנחה נוספים על כל הקנייה.