מוס שוקולד אבוקדו
אלדה נתנאל
12.02.21 / 09:14
מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – מוס שוקולד אבוקדו. המתכון קל הכנה, עם הערכים התזונתיים הנפלאים של פרי האבוקדו

מצרכים:
2 אבוקדו בשלים של "חקלאי גרנות"
2 כפות מייפל
1 כפית תמצית וניל איכותית
50 גרם אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- מניחים את האבוקדו במעבד מזון ומעבדים עד למחית חלקה.
- מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב.
- טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).
- מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.
מתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות"