בית וגן: פעוט כבן שלוש אותר בשעות הבוקר המוקדמות כשהוא משוטט לבדו



שוטרים שהגיעו למקום ניסו לאתר את הוריו, ולאחר שניסיונות אלו לא צלחו, החליטו לקחת את הפעוט אל התחנה. נפתחה חקירה לברור נסיבות המקרה.
http://admin.isnet.co.il/Posts/Edit/457286#

צילום: דוברות המשטרה
הבוקר, (חמישי), התקבל דיווח במוקד המשטרה על פעוט שנמצא משוטט בשכונת בית וגן, שוטרים שהגיעו למקום ניסו לאתר את הוריו, ולאחר שניסיונות אלו לא צלחו, החליטו לקחת את הפעוט אל התחנה, שם קיבל טיפול צמוד ומסור מהשוטרות שדאגו לו למים והעסיקו אותו בציורים במהלך השעות האחרונות.


במקביל נמשכו המאמצים לאיתור האם, ולפני זמן קצר נוצר קשר עמה, היא זומנה לתחנה ודיווח הועבר לרשויות הרווחה.

נפתחה חקירה לברור נסיבות המקרה.


מספר המלצות לציבור ההורים למניעת המקרה הבא:
בכל עת ומקום בו שוהים ילדים קטנים  יש להקפיד לנעול את דלת הבית ולשים את המפתח הרחק מהישג ידם. יש לדווח למוקד 100 של משטרת ישראל באופן מידי בכל אירוע בו ילד נעדר ולא מצליחים לאתרו ו\או בכל מקרה בו נמצא ילד כשהוא משוטט ברחוב.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה