חשוד שהחזיק בחומר החשוד כסם ניסה להימלט וסיכן חיי שוטר



בשכונה בצפון ירושלים ועם חומר חשוד כסם ברכבו, סיכן את חיי השוטרים תוך שניסה להימלט בנסיעה וכתוצאה מכך נפצע שוטר. החשוד נעצר על ידי שוטרי יס"מ מחוז ירושלים והועבר לחקירה

צילום: דוברות המשטרה

אמש, במהלך פעילות יזומה של שוטרי יס"מ ירושלים בשכונת בית חנינא בירושלים, הבחינו השוטרים ברכב שעמד בצדי הדרך באופן שהעלה את חשדם. בשל כך, ניגשו השוטרים לבדוק את יושבי הרכב.

בעת שאחד השוטרים שניגש פתח את דלת הרכב, הבחין בחשוד שישב בתוכו מסליק דבר מה מתחת למושב. לפתע בשלב זה, ניסה נהג הרכב להמלט, תוך שנסע במהירות לאחור כשדלת הרכב פתוחה, ובכך גרר את השוטר מספר מטרים, סיכן את חייו וגרם לפציעתו.

שוטרים נוספים שעמדו בסמוך והבחינו במתרחש ובסכנה שנשקפה לחברם השוטר שנגרר על ידי רכב החשוד, ביצעו ירי לעבר גלגלי הרכב ובכך גרמו לעצירת הרכב וניטרלו את הסכנה במהירות. כתוצאה מפגיעת הרכב, נפצע השוטר באורח קל ונזקק לטיפול רפואי.

בחיפוש שערכו השוטרים ברכב, נתפסו כשהם מוסלקים חומרים חשודים כסם- קוקאין, "אצבעות" חשיש וקנאביס, כל אלו במשקל שאינו לצריכה עצמית ולצידם נתפסו גם סכום כסף רב, מספר פלאפונים, משקל ועוד.

החשוד, תושב מזרח ירושלים בשנות ה-20 לחייו, נעצר על ידי שוטרי היס"מ והועבר לחקירה בתחנת שפט במרחב קדם. אמש, בדיון בבימ"ש בבקשה להארכת מעצרו של החשוד, מעצרו הוארך עד לתאריך 13.9, וחקירת המקרה נמשכת.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה