38 חודשי מאסר בפועל למשה תלחמי שביצע עבירות מין בקטינה בקניון בירושלים



הורשע הפדופיל משה תלחמי, בן 46 מירושלים, שהגיע לג'ימבורי בקניון מלחה וביצע בקטינה מעשים מיניים.
תלחמי הגיע ובחן את הילדים המשחקים שם. בהמשך עלה הנאשם לקומה השלישית, שם שיחקו תאומים כבני 3.5, וביצע בקטינה מעשים מיניים

קניון מלחה. צילום: יוסי זמיר, פלאש 90.

בית המשפט המחוזי בירושלים גזר על משה תלחמי, שהודה והורשע, במסגרת הסדר טיעון, במעשה מגונה בקטינה כבת 3.5 בקניון מלחה בירושלים בחודש אוגוסט האחרון, 38 חודשי מאסר בפועל, מאסר על תנאי ופיצוי כספי לנפגעת העבירה.

על פי עובדות כתב האישום, הנאשם הגיע לקניון מלחה והסתובב דקות ארוכות באזור הג'ימבורי ובמתחם האוכל הסמוך. אז הוריד את סנדליו, נכנס לג'ימבורי ובחן את הילדים המשחקים שם. בהמשך עלה הנאשם לקומה השלישית, שם שיחקו תאומים כבני 3.5, וביצע בקטינה מעשים מיניים.

הקטינה סיפרה לאימה את שארע והאם החלה לחפש את הנאשם בעודו ממשיך להסתכל על הילדים בקומה השנייה בג'ימבורי. עד אשר קלט שהאם מחפשת אותו, לקח את סנדליו וברח מהמקום.

במסגרת הסדר הטיעון ביקשה פרקליטות מחוז ירושלים (פלילי), באמצעות עו"ד דולי מזעל, לגזור על הנאשם 38 חודשי מאסר בפועל, מאסר על תנאי ופיצוי כספי בסכום של 30,000 שקלים לנפגעת העבירה.

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה