נמשכת השביתה בבית החולים 'ביקור חולים'



זה היום השלישי (ג') שבית החולים לא מקבל בשעריו חולים חדשים. בתום דיון שהתקיים אתמול בבית הדין האזורי לעבודה, לא הכריעה נשיאת בית הדין בסוגיה,וביקשה זמן נוסף עד למתן החלטתה

עובדי בית החולים 'ביקור חולים' ממשיכים לשבות, מאז שהכריזו ביום א' בחצות על הפסקת  קליטת יולדות וחולים חדשים בחדר המיון. "הטיפול בחולים המאושפזים נמשך כמובן, לא נסכן לעולם חיי אדם, אבל אנחנו לא מתנדבים ומגיע לנו הכסף" כך טוענת רוני עמרם, יו"ר ועד העובדים של בית החולים.

לאחר שהוכרזה השביתה, הגיש הוועד המנהל של בקשה להוציא צווי ריתוק בבית  המשפט האזורי לעבודה, , בכדי להחזיר את העובדים לבית החולים. לדברי עמרם "טענותינו הן בסיסיות, מגיעה לנו משכורת עבור עבודתנו, לא מדובר על סכומים גבוהים. כ-100 עובדים מקבלים שכר מינימום, מדובר בכסף כדי לקנות לחם". עוד מספרת עמרם, כי נשיאת בית הדין, דיתה פורוג'ין הייתה קשובה והביעה הבנה למצב העובדים, פסק הדין טרם ניתן . 

צילום:פלאש90


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה