לראשונה בירושלים: קבוצת רוכשים לדירות יוקרה בלב הירוק של ארנונה



לאחר הצלחת שיווק פרויקט נחלאות הצעירה, קבוצת הרוכשים הירושלמית מגבשת קבוצת רוכשים לרכישה מרוכזת של דירות בפרויקט יוקרה בארנונה שיוצע למשפרי הדיור הירושלמים

הפרויקט האקסקלוסיבי, הנמצא בבעלות חברת בונייך ושישווק על ידי "קבוצת הרוכשים הירושלמית", יכלול בניין אחד בן 6 יחידות דיור ויבנה בצמוד לפארק החדש של שכונת ארנונה ובקרבת הוילות והקוטג'ים של רחוב רבדים בארנונה הותיקה.

הפרוייקט מציע בניין אקסקלוסיבי המתחשב בצרכי המשפחה המודרנית הרוצה לגור בתוך העיר התוססת ולספוג את קצב החיים האורבאני בפינה שקטה משלהם. כל זאת, בעבור מחיר קבוצתי הנמוך ב-10% ממחיר השוק באיזור.

הפרויקט ייבנה ע"י חברת בונייך, מרוחק מכבישים ראשיים וחזיתו פונה אל פארק רחב ידיים שיהווה את הריאה הירוקה של שכונת ארנונה. כל אחת מהדירות תיהנה מ-3 כיווני אוויר, 2 חניות ומחסן והפרויקט יאוכלס לפני שנת הלימודים התשע"ו (2015). הרוכשים בפרויקט יהנו מתנאי משכנתאות מועדפים ע"י בנק מזרחי טפחות ופריסת תשלומים נוחה, כמו גם משירותי החינוך והקהילה המצויינים הקיימים בשכונה. בפרויקט דירות 4 ו-5 חדרים ופנטקוטג' במחיר של החל מ-2,289,000 שקלים.

חברת בונייך היא חברה קבלנית הפעילה משנת 1994 שסיימה עד היום את איכלוסן של כ-200 יחידות דיור ומבני ציבור רבים באיזור ירושלים. החברה נמצאת בבעלות שמואל אליהו, הנדסאי בניין בהכשרתו הפעיל בתחום הבנייה ב-25 השנים האחרונות.

קבוצת הרוכשים הירושלמית, עוסקת בשיווק וארגון קבוצות רוכשים וקבוצות רכישה בירושלים במטרה להוזיל את מחירי הדיור בעיר למשפחות המעוניינות לגור בירושלים.

 

הדמיית ארנונה: באדיבות קבוצת הרוכשים הירושלמית

 

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה