החרפה במשבר בהדסה העובדים מתכוונים להתבצר במקום
שלום אורן
18.02.14 / 16:57
העובדים בגיבוי דני בונפיל יו"ר ההסתדרות במרחב ירושלים אומרים כי יתבצרו הלילה במשרדי בית החולים וימנעו מחר את העבודה של ההנהלה
עובדי הדסה דורשים תשלום מלא של המשכורות שאם לא כן הם ינטשו לגמריי את בית החולים. לאחר פגישה עם שרת הבריאות, יעל גרמן, אחה"צ אומר דני בונפיל, יו"ר ההסתדרות בירושלים כי לא היו בפיה כל בשורות למעט הבקשה לחזור לעבודה מלאה. על פי מה שהבנתי אומר בונפיל מתכוונת ההנהלה לשלם רק שלוש משכורות על ארבעה חודשי עבודה. בונפיל אומר כי מהלילה יתבצרו העובדים בבית החולים וימנעו מחר בבוקר מההנהלה להיכנס למשרדים.
קודם לכן אמר מנהל הדסה ד"ר אביגדור קפלן כי הוא קורא לעובדים לשוב מיד לעבודה מלאה ולשתף פעולה עם ההנהלה. הוא אישר כי לא שולמה מלוא המשכורת לעובדים וכי כך יהיה ככל הנראה בכל זמן תקופת הקפאת ההליכים. לדברי קפלן בית החולים נמצא בתפוסה של 70% .