ברוכיאן עדיין בספק, כהן יעמוד לוועדת משמעת ביום שישי
מילן בן דוד-מועלם
07.12.11 / 13:45
בית"ר ירושלים התאמנה הבוקר בלי הקפטן שערך אימון קל. סטיבן כהן התאמן כרגיל אך צפוי לעמוד לוועדת משמעת ביום שישי. ברק משה קיבל מנוחה

קפטן בית"ר ירושלים, אבירם ברוכיאן עדיין בספק למשחק מול בני יהודה ביום ראשון. ברוכיאן ערך הבוקר אימון חלקי ובקבוצה מעריכים כי הוא יקבל מנוחה גם במשחק הקרוב.
יובל נעים מתלבט האם לספסל מול בני יהודה את סטיבן כהן אחרי שהמריא לצרפת ללא אישור. ביום שישי אחרי אימון הקבוצה יעמוד כהן לדין וצפוי להיקנס. בכל אופן, היום תורגל כהן בהרכב השני.
אופיר עמרם שפתח במשחק הליגה האחרון מול מכבי פתח תקווה, תורגל גם היום בהרכב הפותח ועשוי לעלות ב-11 מול בני יהודה.
ברק משה שאיבד את הכרתו באימון אתמול שוחרר מבית החולים וקיבל מנוחה. מחר אמור הקשר לשוב לאימונים מלאים.
יובל נעים אסף הבוקר את שחקניו ואמר להם: "אנחנו בתקופה שהכי קל בעולם להוציא דברים מבפנים ולכלכך על החברים בקבוצה. אני מצפה מכם לשמור על חדר ההלבשה ולהיות חזקים כי יהיו כאלה שינסו לעשות בלאגן על חשבוננו."