אוסקר גררו קרוב לחתימה בהפועל ירושלים
מילן בן דוד-מועלם
13.01.12 / 14:42
תגים:
הפועל ירושלים כדורגל
,
גיל רז
למרות ההכחשות, הפועל ירושלים במו"מ מתקדם עם הקשר שמשחק ברמת השרון. מחר:נוסעים לב"ש. אסף עזו ימשיך בהרכב, אפי מלכה בקישור
הנהלת הפועל ירושלים הודיעה אתמול ללופא קדוש שלא יגיע חיזוק לקבוצה. האומנם? ביום ראשון אמור לחתום בקבוצה הקשר אוסקר גררו שמשחק מתחילת העונה ברמת השרון. גררו איכזב את שייע פייגנבויים שהורה להנהלת רמת השרון למצוא לו קבוצה חלופית.(כבש שער אחד מתחילת העונה).
הפועל ירושלים קפצה על המציאה ואם לא יהיו שינויים, הקשר יצטרף לאימוני הקבוצה בתחילת השבוע. ההנהלה שומעת כבר תקופה מקדוש את רצונו להתחזק אך אתמול אמר היו"ר גיל רז ש"אין אישור תקציבי להחתמת שחקנים". במועדון ניסו לשמור בסוד על ההחתמה המתקרבת ומקורבים לרמת השרון סיפרו לנו היום כי העברתו של גררו כבר סגורה לחלוטין. קדוש אישר ל"ירושלים נט" על קיומו של המו"מ אך סירב לאשר את זהות השחקן.
מחר תצא הקבוצה למשחק חוץ מול מכבי ב"ש (16.00). את אימון הבוקר העביר לופא קדוש באולם מלחה בגלל הגשם השוטף. אסף עזו ואורי פסו ימשיכו במרכז ההגנה. אפי מלכה יפתח במקומו של מוסא סלמן הפצוע. גם מתי אברהם לא יכלל בסגל למשחק בגלל מתיחה במפשעה.