נתוני הקורונה בירושלים: 1147 חולים פעילים
10.11.20 / 09:03
שיעור החיוביים בבדיקות הקורונה אתמול עמד על כ-2.1%. ירושלים מובילה בתחלואה עם 492 נדבקים. עיריית ירושלים קוראת לתושבים לצאת ולהיבדק

על פי הנתונים של משרד הבריאות הנמצאים בעיריית ירושלים, בחצות היו בירושלים 1147 חולים פעילים.
בשבעת הימים האחרונים אובחנו 492 נדבקים חדשים בירושלים, ביממה האחרונה אותרו 71 חולים חדשים, כש-184 החלימו. חלוקת החולים - 32 במזרח העיר, 11 בחרדי, 18 בכללי ו-10 לא משויך. לציין כי על פי נתוני הרמזור שכונות עיסוויה ושועפאט אדומות.
מהמרכז הרפואי שערי צדק נמסר הבוקר (ג) כי במחלקות הקורונה- מאושפזים 22 מטופלים: 10 מונשמים ו- 5 במצב קשה. במחלקות הקורונה בהדסה עין כרם מאושפזים הבוקר 33 חולים, מתוכם 28 במצב קשה וקריטי - 14 מהם מונשמים.
עיריית ירושלים קוראת לתושבי העיר לצאת ולהיבדק וכך לסייע במאבק בנגיף.
מידע על עמדות בדיקת קורונה ברחבי העיר ניתן למצוא באתר העירוני-https://www.jerusalem.muni.il/he/newsandarticles/municipalitymessages/jerusalem-corona-tests-2020/.