מתכון מרק פלפלים ועגבניות - של מסעדת ננה בנווה צדק
14.01.14 / 15:47
החורף הגיע ואתו הגיע הזמן למגוון עם המרקים. הבאנו לכבודכם מרק מאוד מיוחד של מסעדה מאוד מפורסמת בתל אביב, תהנו!

מתכון קל למנה נפלאה!
מצרכים:
10 יחידות פלפלים אדומים
4 יחידות עגבניות חממה
1 בצל שלם
3 כפות שום
כף אורגנו
2 כפות פטרוזיליה
כף טימין
מלח פלפל
אופן הכנה:
יש לשטוף ולנקות פלפלים אדומים מזרעים לצלות בתנור טוב טוב,
לטגן את כל המרכיבים (לא לשרוף) עד ליצירת ממרח.
יש להוסיף מים לכיסוי כל המרכיבים ועוד גובה של 3 ס'מ
מרתיחים ושומרים על אש נמוכה 30 דקות,
מוסיפים 200 מ'ל שמנת ומרתיחים שוב
מסננים מעשבי תיבול, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול .