איך מכינים קובה מקצועי?!
18.01.17 / 11:37
רמי גזית, הבעלים של אולמי "האחוזה" במודיעין גילה את סודות המטבח ליו"ר ארגון בוני ירושלים
במהלך קבלת הפנים יו"ר ארגון בוני ירושלים והסביבה בועז ישראל פונה לרמי גזית הבעלים של "האחוזה" ושואל אותו איך מכינים את ה"קובה חמו" שמוגש בקבלת הפנים.
גזית הסביר באריכות ובינתיים מתאספים מסביב מקשיבים וטועמים אליאב בן שמעון מנכ"ל התאחדות בוני הארץ, אלי אביסרור יו"ר ארגון בוני באר שבע והנגב, ניסים בובליל יו"ר לשעבר של התאחדות בוני הארץ, אילן גורדו גזבר התאחדות בוני הארץ, יוסי שכטר מנכ"ל ארגון בוני ירושלים והסביבה וצביקה ליבנה מנכ"ל ארגון באר שבע והנגב שנעמדים יחדיו כולם לתמונה יחד עם גזית ובועז ישראל.