המשטרה עצרה חשוד פלסטיני תושב איו"ש בגניבת רכב משכונה בירושלים



תגובתם המהירה של שוטרי היחידה ללחימה בפשיעה של מרחב ציון ושוטרי תחנת מוריה במחוז ירושלים, הובילה הלילה למעצרו של חשוד בשנות ה- 30 לחייו, פלסטיני תושב רמאללה ללא אישורי שהיה, בגניבת רכב שאותו על פי החשד גנב זמן קצר קודם למעצרו משכונה בדרום העיר

צילום: shutterstock

אמש, במהלך פעילות יזומה של בלשי יל"פ ציון ושוטרי תחנת מוריה, התקבל דיווח למוקד המשטרה על רכב שנגנב משכונה בדרום ירושלים. בעקבות הדיווח, השוטרים הגיעו במהירות למקום ואיתרו את הרכב ואת החשוד שנתפס על ידי השוטרים.

השוטרים סיכלו את גניבת הרכב והחשוד נעצר והועבר לחקירה בתחנת מוריה של מחוז ירושלים. היום, יובא החשוד לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט.

״משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות גם נגד עברייני הרכוש ובפרט למעצרם של פורצים וגנבי רכב, הכל למען שלום הציבור, בטחונו ורכושו״, נמסר מהמשטרה. 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה