קדוש ומזרחי שוחחו, התלבטות בעמדת המגן הימני
מילן בן דוד-מועלם
28.02.12 / 15:20
המאמן שוחח עם החלוץ על ספסולו במשחק האחרון. פסו שב להתאמן אך גם מזרחי בתמונת ההרכב:"לא ניצל את הקשר הטוב שלו עם לופא כדי לחזור ל-11". סלמן עמר העביר גם היום את האימון
לופא קדוש זימן את אדם מזרחי כבר ביום ראשון לשיחה אישית ודיבר איתו על הסיבות בגללן לא שותף במשחק מול ר"ג. המאמן רצה לשמוע גם את דבריו של מזרחי שלטענת שחקנים בקבוצה היה מתוסכל בסיום המשחק והביע זאת. החלוץ עצמו טען באוזניי חבריו: "מקבל את ההחלטות של לופא, לא עשיתי שום תנועה מיותרת, אנשים אוהבים לספר סיפורים."
אורי פסו שנפצע ביום שישי שב להתאמן וכבר עכשיו ברור שללופא קדוש תהיה התלבטות קשה לקראת המשחק מול בית"ר ת"א, בין פסו לבין לירן מזרחי.
המגן שפתח על הספסל במשחקים האחרונים מציג יכולת טובה באימונים ולא פנה למאמנו במטרה לקבל הבהרות, דבר ששחקנים בקבוצה בטוחים שיעמוד לזכותו: " "ללירן היו אינספור הזדמנויות לנצל את הקשר הטוב שיש לו עם לופא ולבקש ממנו לחזור להרכב. הוא לא עשה את זה ובמוקדם או במאוחר זה ישתלם לו."
רם סטי ומתי אברהם שבו להתאמן. עידן טל לעומת זאת, הגיע לקריית יובל אך זכה למנוחה. את האימונים ביומיים האחרונים העביר עוזרו של קדוש, סלמן עמר. קדוש סובל מכאבים בברך.