כי-שרון: בית״ר ירושלים הביסה 0:4 את רעננה
בן טרייבטש
11.02.17 / 22:25
תגים:
דוד קלטינס
,
בית״ר ירושלים
,
ליגת העל
,
הפועל רעננה
,
כדורגל
,
שרון מימר
,
איתי שכטר
,
עידן ורד
,
דן איינבינדר
,
שמעון אבוחצירה
,
חן עזרא
שרון מימר במשחקו הראשון עם בית״ר בליגה, הביס את רעננה ועלה למקום הרביעי. קלטינס, איינבינדר, עזרא ו-ורד כבשו לזכות הצהובים. מימר: ״המטרה כרגע היא פלייאוף עליון״. במחזור הבא: בית״ר תפגוש את הפועל ת״א
מהלך המשחק: בית״ר ירושלים בלטה לאורך המחצית הראשונה וזה בא לידי ביטוי בתוצאה. בדקה ה-19 קלטינס הבקיע אחרי כדור קרן נהדר של חן עזרא ובדקה ה-35 דן איינבינדר הפיל את התוצאה אחרי שקיבל מסירה טובה מאריק סאבו. אם לא היכולת הנהדרת של שוער רעננה אריק ינקו, בית״ר הייתה יורדת להפסקה ביתרון גדול הרבה יותר. גם בוריס קליימן הציג יכולת טובה בשער של בית״ר כשמנע מרעננה כמה מצבים מסוכנים. 2:0 לבית״ר במחצית. השליטה הצהובה המשיכה גם במחצית השנייה. בדקה ה-69 חן עזרא כבש את השער הראשון שלו במדי בית״ר ירושלים וקבע 0:3. בדקה ה-78 עידן ורד כבש את השער הרביעי במשחק אחרי בישול נהדר של שכטר. 4:0 גדול לבית״ר בסיום.
שרון מימר התייחס למשחק בסיום: ״אני שמח על הפתיחה הזאת. זה היה מאוד חשוב לחיבור שלי לקבוצה ולאמונה של השחקנים. נמשיך לעבוד. יש מה לשפר. לראות מה שהקהל עושה כאן זה חוויה. עוד לא זכיתי לאמן קבוצה עם קהל כזה. אני נהנה מכל רגע. יש כאן חומר שחקנים מצויין, מהבכירים בליגה וזה עושה את העבודה יותר קלה. ברגע שיהיו אנרגיות טובות, הקבוצה תוציא מעצמה הרבה. המטרה כרגע היא פלייאוף עליון. אחרי זה צריך להשיג כרטיס לאירופה. או דרך הגביע, או דרך המיקום בליגה״.
בזכות הניצחון הצהובים טיפסו למקום הרביעי כשבמאזנה 34 נקודות, 5 נקודות פחות ממכבי פ״ת (משחק חסר). בית״ר תצא במחזור הבא למשחק חוץ קשה מול הפועל ת״א.
תמונה באדיבות Flash 90. צלם: יונתן זינדל.