עוגת שוקולד בכוס
30.01.22 / 20:58
לרגל יום האהבה הקרב ובא, חברת הרבלייף מציעה מתכון למנת קינוח מפנקת ורומנטית שמומלץ לאכול בשניים: עוגת שוקולד בכוס מועשרת בחלבון !

עוגת שוקולד בכוס:
רכיבים ( לכוס אחת- מנה אישית/ זוגית):
2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
4-7כפות של חלב דל שומן / חלב שקדים / סויה
1 ביצה
אופן ההכנה:
- לערבב את הביצה ואת הנוזלים בכוס קפה גדולה.
- להוסיף את הפורמולה 1 ואבקת החלבון, לערבב עד לקבלת מרקם אחיד .
- לשים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך5 דקות ולהשאיר עוד דקה במיקרוגל להתקררות.
- אפשר להגיש עם פירות מלמעלה.